DENİZLİ TİCARET ODASI’NDAN KÖLN’E ÇIKARMA
DTO üyesi iş insanlarından oluşan Denizli fuar heyeti, gıda teknolojilerindeki son yenilikleri, üretim trendlerini ve uluslararası pazar dinamiklerini yerinde inceledi. Heyet, aynı zamanda fuar süresince Denizli’nin gıda sektöründeki potansiyelini de uluslararası düzeyde tanıttı ve çok sayıda iş bağlantısı kurdu.
DENİZLİ’DEN 17 FİRMA FUAR ALANINDA STANT AÇTI
Bu yılki Anuga Gıda ve İçecek Fuarı’nda, Denizli’den 17 firma, kendi ürün ve markalarıyla yer aldı. Bu firmalar; kuruyemiş, baklava, baharat, tarım ürünleri ve gıda teknolojileri alanlarında Denizlili üreticilerin üretim gücünü ve yenilikçi yaklaşımını uluslararası platformda sergiledi ve yurt dışındaki görünümünü güçlendirdi.
Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, yurt dışı fuarlara katılımlarının Denizli’nin ihracat potansiyelini güçlendirmede ve firmaların uluslararası rekabet gücünü artırmada büyük rol oynadığını vurguladı. Başkan Erdoğan, “Fuarlara katılım, üreticilerimizin dünya pazarlarında görünürlüğünü artırıyor ve yeni iş bağlantıları yapmalarının kapısını aralıyor. DTO olarak...