DTO’nun desteklediği genç yetenek Tunus’tan çifte altın madalya ile döndü

Denizli Ticaret Odası'nın desteklediği Hatice Atmaca Osmanlı mutfağından hazırladığı Hünkâr Beğendi ve Terkibi Çeşidiye isimli yemekleri ile iki ana yemek ile iki altın madalya kazandı.

Denizli Ticaret Odası (DTO), mesleki eğitime katkı sağlamaya devam ediyor. Son olarak Uluslararası Gastronomi Festivali için Tunus’a giden genç yetenek Hatice Atmaca’yı yalnız bırakmadı. Genç kız, desteklerinden dolayı teşekkür etmek için Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici ile DTO Başkanı Uğur Erdoğan’ı ziyaret etti. Başkan Erdoğan, başarılı aşçıyı tebrik ederek, “Denizli Ticaret Odası olarak, mesleki eğitimi önemsiyoruz ve her fırsatta meslek liselerimize, mesleki eğitim merkezimize ve buralarda okuyan gençlerimize katkı sağlıyoruz. Hatice kardeşimiz de bize Tunus’a gideceğini söylediğinde, hiç tereddüt etmeden yanında olacağımızı ifade ettik. Kendisi de bizi orada çok iyi temsil etti ve çifte madalya kazandı. Mutluyuz; kendisi ile gurur duyuyoruz. Denizli Mesleki Eğitim Merkezi Öğrencisi Hatice Atmaca, Tunus’ta bayrağımızı göndere çektirdi. Hem kendisinin hem de Denizli Ticaret Odası’nın adını gastronomide altın harflerle yazdırdı. Türkiye’den Atmaca’nın aralarında bulunduğu 6 isim, Tunus’ta düzenlenen Culinary World Cup Tunisia 2022’ye katıldı. 18 ülkeden 326 yarışmacının yer aldığı yarışmada, Atmaca iki ana yemek kategorisinde yarıştı ve Osman...

DTO Denizli Ticaret Odası Osmanlı Mutfağı Süleyman Ekici Uluslararası Gastronomi Festivali Tunus Uğur Erdoğan Hatice Atmaca Yemek Gastronomi Culinary World Cup Tunisia 2022