Denizli bu lezzeti konuşuyor

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde faaliyete giren Çamlık Kuyu Tandır Kebapçısı görkemli bir açılış töreni ile hizmete açıldı.

Feray Yıldız ve Avukat Veysel Gühan ile birlikte ortaklaşa kurdukları işletme Denizli Çamlık Kuyu Tandır Kebapçısı Denizli’de muhteşem bir açılış ile faaliyete girdi.

Çamlık’ta yapılan açılışa İYİ Parti Milletvekili Yasin Öztürk, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Ak Parti İl Başkanı Yücel Güngör, Prof. Dr. Hasan Kazdağlı, Pasvak Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Bülent Topuz, Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, çok sayıda davetli ve iş adamı katıldı.

Açılışa katılan davetlilerle tek tek ilgilenen Feray Yıldız ve Veysel Gühan bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadıkları için herkese teşekkür etti.

KUYU TANDIR KEBABI NASIL YAPILIR

Kuyu kebabı yapmak için en önemli unsur kuzudur. Koyun, keçi gibi küçükbaş hayvanlardan da kebap yapılsa da kuzu kadar lezzetli olmaz. Kuyuda yakıt olarak çıra kullanılır. Çıralı çam odunundan başka...

Pamukkale Çamlık Kuyu Tandır Kebapçısı Osman Zolan Yasin Öztürk Veysel Gühan Avni Örki Şeniz Doğan Fethi Akcan Mehmet Uz Denizlispor Bülent Topuz Denizli Çamlık Kuyu Tandır Kebapçısı Yücel Güngör Feray Yıldız