Denizli'de bu hafta hava nasıl olacak?  11- 15 Nisan 2022

DENİZLİ

11 Nisan - 15 Nisan Denizli hava durumu verileri Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce açıklandı. Peki 11 Nisan - 15 Nisan Denizli tarihleri arasında Denizli'de hava durumu nasıl olacak? İşte 11 Nisan - 15 Nisan Denizli haftalık ve 5 günlük hava durumu verileri...

Şubat ayının başları yaşanırken yaşanırken Denizli'de sıcaklıklar mevsim ortalamalarında seyrediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 11 Nisan - 15 Nisan Denizli hava durumu verilerini açıkladı. 

Buna göre; 11 Nisan pazartesi günü Denizli'de sağanak yağışlı bir hava etkili olacak. Öğle saatlerinde yağışlı havanın etkisini artırması beklenirken akşam saatlerinde sıcaklığın düşmesi ve yağışlı havanın etkisini artırarak devam etmesi ön görülüyor.

BU HAFTA DENİZLİ'DE HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün açıkladığı verilerde yer alan haftalık hava durumu ise şu şekilde:

12 Nisan Salı günü Denizli'de parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. En düşük sıcaklık 4, en yüksek sıcaklık 17 derece olarak ölçülecek.

13 Nisan Çarşamba günü parçalı bulutlu bir hava yaşanacak. En düşük sıcaklık 5, en yüksek sıcaklık 20 derece olarak ölçülecek.

14 Nisan Perşembe günü Denizli'de hava durumu az bulutlu olacak. En düşük sıcaklık 6, en yüksek sıcaklık 22 derece olarak ölçülecek.

15 Nisan Cuma günü Denizli'de az bulutlu bir hava durumu hakim olacak. En düşük sıcaklık 8, en yüksek sıcaklık 26 derece olarak ölçülecek.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.