Denizli'de bu hafta hava nasıl olacak? Denizli haftalık hava durumu

DENİZLİ

9 Kasım-12 Kasım Denizli hava durumu verileri Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce açıklandı. Peki  8 Kasım-12 Kasım tarihleri arasında Denizli'de hava durumu nasıl olacak? İşte 8 Kasım-12 Kasım Denizli haftalık ve 5 günlük hava durumu verileri...

Kasım ayının ilk haftası yaşanırken Denizli'de sıcaklıklar mevsim ortalamalarında seyrediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 8 Kasım-12 Kasım hava durumu verilerini açıkladı. 

Buna göre; 8 Kasım Pazartesi günü Denizli'de hava, çok bulutlu veya parçalı bulutlu olacak. Öğle saatlerinde sıcaklığın 25 derecenin üzerine çıkması bekleniyor. Akşam saatlerinde nem oranının ve sıcaklığın düşmesi bekleniyor. 

Saat Beklenen Sıcaklık (°C) Hissedilen Sıcaklık (°C) Nem (%) PAZARTESİ 
15.00 - 18.00 Parçalı Bulutlu 21 21 37
PAZARTESİ
18.00 - 21.00 Parçalı Bulutlu 18 18 33
PAZARTESİ
21.00 - 24.00 Parçalı Bulutlu 16 16 40

BU HAFTA DENİZLİ'DE HAVA NASIL OLACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün açıkladığı verilerde yer alan haftalık hava durumu ise şu şekilde:

SALI

9 Kasım Salı günü Denizli, sisli ve pazartesiye göre daha serin bir hava bekleniyor. Akşam sıcaklığın 10 dereceye kadar düşmesi tahmin ediliyor. 

ÇARŞAMBA 

10 Kasım Çarşamba günü Denizli'de Parçalı bulutlu bir gün yaşanması ön görülüyor. Meteoroloji'den alınan verilere göre; Çarşamba günü Denizli'de sıcaklıklar mevsim normallerinde seyredecek. İl genelinde sıcaklığın 10 derecelere kadar düşmesi bekleniyor. 

PERŞEMBE 

11 Kasım Perşembe, Denizli'de hava sıcaklıklarının düşük seyredeceği yine Kasım ayı normallerinde devam etmesi ön görülüyor. En düşük sıcaklığın 8 derece olması beklenirken, nem oranlarının yüzde 27 ile yüzde 54 arasında hissedilmesi bekleniyor. 

CUMA 

Meteoroloji verilerine göre; 12 Kasım Cuma günü Denizli'de, nem miktarının yükselmesi ve az bulutlu havanın devam etmesi bekleniyor. İl genelinde sıcaklıkların mevsim normallerinde seyredeceği görülüyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.