Denizli siyasetinde flaş gelişme Demet özkan değirmenci denizli il başkanı oldu

DENİZLİ

Deneyimli siyasetçi Demet Özkan Değirmenci, ünlü siyasetçi Yavuz Ağıralioğlu’nun kuracağı siyasi partinin Denizli’deki kurucu il başkanı olarak atandı.

Tecrübeli siyasetçi Yavuz Ağıralioğlu’nun kuracağı partinin adımları giderek hızlandı. Ağıralioğlu, Türkiye’deki teşkilatlanmalarını kurmaya başladı. Denizli’de kurucu il başkanlığına yine kendisi gibi deneyimli bir siyasetçi olan Demet Özkan Değirmenci’yi atadı. Ağıralioğlu’nun bu ataması Denizli siyasetinde de son dakika gelişmesi olarak yansıdı.

ATAMAYI SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Atamayı kendi sosyal medya hesabından duyuran Demet Özkan Değirmenci, şu ifadelere yer verdi, “Vatan sevdası ile milletimizin umudu olarak yola çıkan Genel Başkanımız Yavuz Ağıralioğlu'nun kuracağı partinin Denizli Kurucu İl Başkanlığı görevi tarafıma tevdi edilmiştir. Bu kutlu yolda sorumluluk üstlenmemi sağlayarak Türk kadınının gücünü ve asaletini memleketimizin daha güzel yarınları için bir kez daha göstermeme vesile olan Sayın Genel Başkanımıza ve partimizin tüm kurucularına teşekkür ediyorum. Ülkemizin huzur, adalet ve refah dolu yarınlara ulaşacağına olan inancımızla yola çıkıyoruz. Allah yardımcımız olsun.”

DEMET ÖZKAN DEĞİRMENCİ KİMDİR?

Demet Özkan Değirmenci, 1973 yılında Denizli’nin Babadağ ilçesinde dünyaya geldi. Üç çocuklu bir ailenin çocuğu olan Değirmenci, ilk, orta ve lise eğitimini Denizli’de tamamladı. Üniversite eğitimini ise 9 Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri Bölümünde derece ile tamamladı.
2007 yılında Denizli Valiliği’nde yatırım uzmanı olarak kamu görevine başlayan Değirmenci, bu dönemde stratejik planlama hazırlanması ve aday memurlara eğitim verilmesi gibi alanlarda çalışmalar yürüttü. 2017 yılında Denizli Büyükşehir Belediyesi DSİ Genel Müdürlüğü'nde, halkla ilişkiler, yazı işleri ve kararlar, kurumsal gelişim ve insan kaynakları gibi çeşitli şube müdürlüklerinden sorumlu İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı olarak atandı.
Kariyeri boyunca birçok önemli görevi üstlenen Demet Özkan Değirmenci, özellikle kamu kurumlarında stratejik planlama ve insan kaynakları yönetimi alanında geniş bir tecrübeye sahiptir.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.