22-25 Aralık 2022 tarihlerinde Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu tarafından İstanbul’da düzenlenen 19. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri’ne 22 ülkeden 1056 yarışmacı katılarak 78 kategoride yarıştı. Yarışmalara Pamukkale Üniversitesi adına Tavas Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencilerinden oluşan bir ekip de katılarak hünerlerini gösterdi. Pamukkale Üniversitesi, Tavas Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Aşçılık Programı öğretim elemanı Öğr. Gör. Nusret Ercan Şenlikçi’nin danışmanlığını yaptığı PAÜ ekibi, yurt dışından çok sayıda milli takımın da katıldığı etkinlik çerçevesince düzenlenen yarışmalarda “En iyi üniversite ekibi”...