Denizli’de siyaset ve iş dünyasını bir araya getiren sünnet

DENİZLİ

Denizli’de CHP’de birçok oluşumda görev almış Müteahhit iş adamı Tacettin Kaya’nın evladı Seyfettin Ahmet Kaya erkekliğe ilk adımını attı.

Denizli’de CHP’nin önde gelen isimlerinden Müteahhit İşadamı Tacettin Kaya’nın oğlu Seyfettin Ahmet düzenlenen görkemli sünnet düğününde erkekliğe ilk adımını attı. Yoğun katılımın olduğu sünnet düğünü, protokol üyeleri başta olmak üzere, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda ismi bir araya getirdi.

Denizli’de Müteahhit iş adamı Tacettin Kaya’nın oğlu Seyfettin Ahmet’in sünnet düğünü Denizli’de birçok siyaset ve iş adamını bir araya getirdi. Pasvak Aşevi’nde gerçekleştirilen sünnet merasiminde Kaya ailesini, siyaset ve iş dünyası yalnız bırakmadı. Özellikle Denizli ve Denizli dışından sevenleri mutlu gününde yalnız bırakmadı.

Pasvak Aşevinde yapılan muhteşem sünnet düğününe; Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, STK temsilcileri, daire müdürleri, iş dünyasından çok sayıda isim, CHP’nin önde gelen isimleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Yoğun katılımın olduğu sünnet merasiminde Bircan ve Tacettin Kaya çifti, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan yakınları ve davetlilerle tek tek ilgilendi. Kaya çifti bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan davetli ve dostlarına teşekkür etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.