Denizli’de ulaşıma büyük zam

DENİZLİ

Denizli'de son günlerde ulaşımda yaşanan fiyat artışlarına yenileri eklendi. Ticari taksi ücretleri ile havalimanı servis ücretleri de yaşanan zamlardan nasibini aldı.

Taksilerde yüzde 50 oranında yapılan zamla birlikte en kısa mesafe ücreti 90 TL oldu.

Yeni ücret tarifesine göre: 0-2,5 Kilometre Mesafe: Açılış dahil ücret 90 TL oldu. 0-30 Kilometre Mesafe: Açılış dahil kilometre başına ücret 18 TL'den 27 TL'ye yükseldi. 30-60 Kilometre Mesafe: Açılış dahil kilometre başına ücret 17 TL'den 25,50 TL'ye çıktı. 60-90 Kilometre Mesafe: Açılış dahil kilometre başına ücret 16 TL'den 24 TL'ye yükseldi. 90 Kilometre ve Üzeri Mesafe: Açılış dahil kilometre başına ücret 15 TL'den 22,50 TL'ye çıktı.

Havalimanı Servis Ücretlerinde Artış Şehir içi minibüs ve otobüs yolcu taşıma ücretleri ile ilçe minibüs ücretlerine yapılan artıştan sonra, Denizli'de ulaşıma bir zam haberi de kent merkezi ile Çardak Havalimanı arasındaki servis ücretlerinden geldi. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Hava Ulaşım A.Ş tarafından kent merkezi ile Çardak Havalimanı arasındaki tarifeli servis ücretleri ile özel servis hizmetlerinin (VİP) fiyatlarının güncellendiği öğrenildi.

Yeni tarifeye göre: Çınar-Çardak Havalimanı Servis Ücreti: Kişi başı 170 TL Özel Servis Hizmeti (VİP): 340 TL Karahayıt-Çardak Havalimanı Servis Ücreti: 250 TL Özel Servis Hizmeti (Rahat Koltuk): 425 TL

DENİZLİ'DE ZAM YAĞMURU DEVAM EDİYOR

Denizli'de ulaşım fiyatlarında artışlar devam ediyor. Perşembe gününden itibaren 210 gram ekmeğin 8 liradan 10 liraya çıkarıldığı kentte, şehir içi minibüs ve otobüs yolcu taşıma ücretleri ile ilçe minibüs ücretlerine yarından itibaren geçerli olacak yeni fiyatların ardından ulaşıma bir zam haberi de ticari taksilerden geldi. Güncellenen ticari taksi ücretleri yüzde 50 zamlandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.