Denizlili Kadınlar Bu Etkinlikte Bir Araya Geldi

DENİZLİ

Duygu Karaçay tarafından kurulan Denizlili Kadınlar Facebook grubu, kısa sürede on binlerce takipçiye ulaşarak etkileşimi yüksek bir sosyal medya platformu olarak adından söz ettirmeye devam ediyor. Grup üyesi kadınlar kuruluşunun 8. Yılını gurup kurucusu Duygu Karaçay ve girişimci kadınların sponsorluğunda düzenlenen matine ile kutladı, dj performansı, oryantal dans şov ve çekilişler ile renklenen geceye katılan kadınlar doyasıya eğlendi. Gece sonunda ise kadın ve çocuğa şiddet olayları , hazırlanan anlamlı pankartlar ile protesto edildi.

Denizli’de 8 yıl önce İş Kadını Duygu Karaçay tarafından kurulan Denizlili Kadınlar Facebook Grubu kısa sürede on binlerce takipçiye ulaşarak, kadınların buluşma noktası haline geldi.

Grupta yediden yetmişe Denizlili kadınlar, birçok konuda yardımlaşarak fikir alışverişinde bulunuyor, sosyal projeler, etkinlikler düzenleyen grup girişimci kadınların da kendilerini tanıttığı sosyal platformda bulunan kadınların sayısı her geçen gün artarak çoğalıyor.

İhtiyaç sahipleri ile yardımseverlerin buluştuğu binlerce kadın 8 yıldır tek çatı altında kadının sesi olmaya devam ediyor.

Denizlili Kadınlar 8. yılını kutladı!

Geçtiğimiz Cuma günü kuruluşunun 8. Yılını kutlamak için sponsorlar eşliğinde düzenlenen matinede buluşan kadınlar doyasıya eğlendiler.

Matine başlarken konuşma yapan Duygu Karaçay,

Saygıdeğer Katılımcılar, Değerli Misafirler,

Bugün burada, kadınların toplumdaki rolünü, güçlerini ve potansiyellerini konuşmak üzere bir araya geldik. Kadınlar, tarih boyunca yalnızca ailelerin değil, aynı zamanda toplumların da temel yapı taşları olmuştur. Onlar, evde, işte, sanatta, bilimde ve her alanda önemli katkılarda bulunmuşlardır.

Kadınların liderlik ettiği, inovasyon ve yaratıcılığın sınırlarını zorladığı bir dünyada yaşıyoruz. Bugün, kadınların girişimci ruhu, dayanışması ve kararlılığı sayesinde pek çok alanda devrim yaratılmakta. Kadınlar, yalnızca kendi hayatlarını değil, çevrelerindeki hayatları da olumlu yönde etkileyerek değişim yaratıyor.

Ancak, hala aşmamız gereken birçok engel ve mücadele var. Kadınların eşit haklara sahip olması, ekonomik bağımsızlıklarını kazanması ve toplumsal hayatta daha fazla yer alması için hep birlikte mücadele etmemiz gerekiyor. Her birimiz, bu mücadelede birer savunucu olmalıyız.

Kadınların gücüne inanan, onları destekleyen ve seslerini duyuran bir topluluk oluşturmalıyız. Birbirimize mentorluk yaparak, deneyimlerimizi paylaşarak ve cesaret vererek, daha güçlü bir kadın dayanışması oluşturabiliriz. Unutmayalım ki, birlikte hareket ettiğimizde, toplumsal değişim sağlamak daha mümkün hale geliyor.

Kadınların hikayeleri, ilham verici başarılarla dolu. Bu hikayeler, gelecekteki nesiller için birer örnek teşkil ediyor. Onların hayalleri, yalnızca kendileri için değil, toplulukları için de büyük bir değer taşıyor. Bizler, bu hayallerin gerçeğe dönüşmesi için destek olmalıyız.

Bugün burada, kadınların topluma sağladığı katkıları kutlamak ve güçlendirmek adına bir araya geldik. Hep birlikte, kadınların potansiyelini daha da ileriye taşımak için adımlar atmalıyız. Kadınlar, kendi hayatlarının mimarıdır ve bizler, bu mimarlıkta onlara destek olmalıyız.

Hepinize katıldığınız için teşekkür ederim. Kadınların gücü, hepimizi daha ileriye taşıyacaktır.” Şeklinde konuştu.

Dj performansı ve oryantal şov beğeni aldı!

Matine ikramlar ile başladı, Dj Fatoş muhteşem şarkılar ile kadınları eğlendirirken, gecenin son saatinde sahneye çıkan oryantel eğlenceli dakikalar yaşattı.

Gece bitiminde ise toplu fotoğraf çekilen kadınlar sosyal sorumluluk proje kapsamında kadına ve çocuğa yönelik şiddet olaylarını kınayan pankartlar ile poz verdi.

Karaçay katılımcılara, sponsorlara ve tüm üyelere teşekkür etti.

Duygu Karaçay'a plaket taktim edildi!

Karaçay’a ,gecenin sonunda, yildizdemirelkuaforguzellik (Denizli Profesyonel kuaförler &Güzellik Salonları Derneği Başkanı) tarafından sosyal sorumluluk üstün hizmetlerinden dolayı plaket verildi.

Davetliler degece sonunda etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederek yeniden böyle etkinliklerin düzenlenmesini istediler.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.