Kurban Etinin Doğru Pişirilmesi: Sağlık ve Besin Değerini Koruma Yolları

Denizli Özel Egekent Hastanesi Diyetisyen Cemile Gül, Kurban Bayramında doğru beslenme ve doğru et pişirme yöntemleriyle ilgili önemli bilgiler verdi. Bayramda tüketilen etlerin doğru pişirilmesi ve s...

Denizli Özel Egekent Hastanesi Diyetisyen Cemile Gül, et tüketiminin arttığı Kurban Bayramı öncesi yaptığı bilgilendirmede, "Etin doğru şekilde pişirilmesi ve uygun yöntemlerle hazırlanması, hem sağlıklı hem de besin değerlerini korumamızı sağlar" dedi.

Kurban Bayramında Doğru Beslenme ve Et Pişirme Yöntemleri

Etin Az veya Çok Pişirilmesinin Zararları

Etlerin az veya çok pişirilmesinin beraberinde bir takım sağlık riskleri getirdiğini kaydeden Diyetisyen Cemile Gül, "Kurban edilen hayvan kesildikten sonra rigor mort...

Denizli Denizli Haber Haber Denizli Kurban Eti Denizli Özel Egekent Hastanes Cemile Gül Sağlık ve Besin Değerini Koruma Yolları