PAÜ’de 30 Yıl 30 tema etkinlikleri kapsamında ‘Denizli Gastronomi Yarışması’ düzenlendi

Pamukkale Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından PAÜ’nün ‘30 Yıl 30 Tema Etkinlikleri’ kapsamında ‘Denizli Gastronomi Yarışması’ gerçekleştirildi. Yarışmada dereceye giren isimler ödüllerini YÖK B...

Denizli Büyükşehir Belediyesi Çamlık Ofis’te yapılan yarışmaya Yükseköğretim Kurulu
Başkanı Prof. Dr. Sayın Erol Özvar, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,
Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Pamukkale Kaymakamı Uğur
Bulut, Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Necip Atar,
Prof. Dr. Bilal Söğüt, Prof. Dr. Selçuk Yüksel ve Pamukkale Üniversitesi Yönetim Kurulu
Üyeleri katıldı.

Yarışma hakkında bilgi veren Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serkan Bertan şunları dile
getirdi

 “Pamukkale Üniversitesi 30 Yıl 30 Tema Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen
Denizli gastronomi yarışmasının amacı, coğrafi işaretli ürün olarak Denizli leblebisini
tanıtmak, leblebi ile ilgili yeni ürünler ortaya çıkarmaktır. Denizli gastronomi yarışması
kapsamında, yarışmacılardan Denizli leblebisi ile kullanılan yöntem ve metotları geliştirilerek
yeni ürünler ortaya çıkarmaları istenmiştir. Denizli Gastronomi Yarışmasında; Leblebi Tatlısı,
Denizli Leblebiden Humus, Leblebili Lokma Tatlısı, Denizli Leblebili Muzlu Magnolya
Tatlısı,...

PAÜ Denizli Gastronomi Yarışması Denizli Denizli Haber Haber Denizli Denizli Online Haber Online Haber