Menü

GÜNDEM DENİZLİ TİCARET ODASI DENİZLİ SPOR PAMUKKALE RESMİ REKLAM EKONOMİ MERKEZEFENDİ SAĞLIK YAŞAM EĞİTİM HONAZ BİLİM YEREL ASAYİŞ DENİZLİDE VEFAT EDENLER
DENİZLİ

Bahar Gevreği nasıl yapılır? işte Denizli mutfağından Bahar Gevreği tarifi

Admin Admin
07 Eki 2021
114 görüntülenme
Bahar Gevreği nasıl yapılır? işte Denizli mutfağından Bahar Gevreği tarifi

Karnınız acıktıysa ve yemek yapmakla uğraşmak istemiyorsanız bu tarif tam size göre. Denizli'ye özgü bahar gevreğinin hem malzemeleri her evde bulunabiliyor hem de yapması oldukça kolay. İşte Denizli mutfağından Bahar Gevreği tarifi haberimizde...

Bahar Gevreği nasıl yapılır? Bahar Gevreği tarifi nedir? Sorusu yemek severler tarafından merak konusu oldu. Denizli'nin yöresel mutfağında yer alan Bahar Gevreği tarifi sizlerle...

MALZEMELER:

2 adet kızartılmış yufka
1 adet soğan
1 çay bardağı zeytinyağı
1 çay bardağı haşlanmış mercimek
1 tatlı kaşığı tuz
 

HAZIRLANIŞI:

Soğan küp şeklinde doğranır ve pembeleşinceye kadar yağda kızartılır. Daha sonra haşlanmış mercimek ve kızartılmış yufkalar küçük parçalar halinde ilave edilir. Tuz katılarak karıştırılır ve ocaktan alınarak servis kabına boşaltılır.

SERVİS: Ilık veya sıcak olarak servis yapılır.

Yazar Hakkında

Admin
Admin

Editör

Yazar hakkında daha fazla bilgi bulunmamaktadır.

Bu Makaleyi Paylaş

Yorumlar (0)

Yorum Yap